έχεις κάποιο κατασκευαστικό έργο για κουφώματα αλουμινίου, σιδηροκατασκευές?

Η Alfaloumin, είναι μία σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και του μετάλλου, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου και σιδηροκατασκευών, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.

Ειδικευόμαστε ακόμα σε εξωτερικές πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, γκαραζόπορτες, κάθε είδους ειδικής κατασκευής με σίδερο για οικίες και επαγγελματικούς χώρους

Έχουμε ως στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους καθώς και τις αυστηρότερες προδιαγραφές υλικών και ασφάλειας.

Η υψηλή τεχνική κατάρτιση, σε συνδυασμό με την οργάνωση και τη συνέπεια του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε έργα σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσιους χώρους και σε έργα ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων και τεχνικών προδιαγραφών, καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική ανάγκη με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η συνεργασία μας όμως δεν σταματά με την παράδοση του έργου. Θα μας βρείτε πάντοτε διαθέσιμους, τόσο για τη συντήρηση όσο και την επισκευή των κατασκευών σας.

Σκοπός μας η εξυπηρέτησή σας, με την εγγύηση ποιότητας της Alfaloumin.

Υπεύθυνος: Ηλίας Χάλης

Ωράριο Λειτουργίας
Εκθεση
: Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 18:00, Σάββατο κατόπιν ραντεβού.

Ηλίας Χάλης
Ηλίας ΧάληςΥπεύθυνος πωλήσεων - κατασκευών

Χτίζοντας χώρους με έμπνευση